Często kiedy po nurkowaniu wychodzimy zmarznięci na brzeg, mamy ochotę zjeść coś ciepłego. Co zrobić, jeśli akurat w zasięgu wzroku nie ma żadnej restauracji? 😉 Mamy dla Was ciekawe rozwiązanie, czyli samo-podgrzewające się dania. Przydadzą się nie tylko na nurkowaniu, ale i wyjazdach na narty, terenowych wycieczkach, biwakach czy campingach.
Danie podgrzewa się za pomocą bezpłomieniowego podgrzewacza – nie potrzeba nam więc gazu, ognia czy prądu. Wykorzystywana technologia pozwala na podgrzanie 400 ml konserwy w około 6-8 minut, w każdym miejscu i w każdych warunkach. Posiłek wytwarzany jest bez udziału środków spulchniających, stabilizatorów, emulgatorów i bez GMO!
Cena dania: 22,50 zł.
W tej chwil dostępne są:
- wołowina w sosie pomidorowym – 400g
- wieprzowina w sosie węgierskim – 400g
- fasola z kiełbasą w sosie pomidorowym – 400g
- fasola w sosie pomidorowym – 400g
Kto jest chętny spróbować?